Aabenraa
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 17. august 2019

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 17. august 2019

DR1

01:00  

Fader Brown VI (10:10)
Fader Brown VI (10:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

01:45  

Mord med miss Fisher (1)
Mord med miss Fisher (1) I 1928 vender den glamourøse Phryne Fisher hjem til Melbourne efter mange år i udlandet. Den unge kvinde er dårligt stået af båden, før hun drages ind i en række mystiske sager. En ægtemand er blevet forgivet, en forbryderring smugler narko, og en kvaksalver foretager illegale aborter. Politiet er ikke i nærheden af at opklare de mange sager, men heldigvis er Phryne ligeså handlekraftig, som hun er skarpsindig, og hun beslutter sig for selv at tage affære.

02:45  

Mord med dr. Blake: Et familieportræt
Mord med dr. Blake: Et familieportræt Der er to uger til dr. Blake og Jeans bryllup, men snart får Blake andet at tænke på. Edward Tynemann findes myrdet i sin seng morgenen efter sit eget bryllup. Blake er desperat for at få lov til at hjælpe med at efterforske sagen. Men han er ikke længere byens retsmediciner og kan ikke på lovlig vis blande sig i efterforskningen.

04:35  

Hammerslag 2016 (19)
Hammerslag 2016 (19) Hammerslag er i denne uge i Vendsyssel, hvor mæglerne skal gætte priser på både øst- og vestkysten. Først to charmerende, men meget forskellige, sommerhuse i Blokhus. Og til sidst en villa i første række til vandet i Frederikshavn, hvor det er tydeligt, at de to sjællandske mæglere er på udebane. Vært: Christian Degn

05:20  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:35  

DR Friland: Så langt så godt (5:6)
DR Friland: Så langt så godt (5:6) Dorthe og Palle kom med på et afbud i 2003, som de andre frilændere, tiltrukket af gældfriheden. Palle var så skråsikker på, at familien kom inden døre inden vinteren, at han valgte en meget interimistisk løsning med et midlertidigt hjem på byggegrunden. Til stor fortrydelse for begge; når kulden melder sig, er Dorthe nemlig dén, der er rejst. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 14.12.05

06:05  

Annemad (4:16)
Annemad (4:16) Tag med på Anne Hjernøes kulinariske verdensomrejse - hjemme i Annes eget køkken. I dag hopper hun ombord i det arabiske køkken og laver en masse små retter. Menuen består bl.a. af en appelsinsalat med appelsinblomstvand og lækre, krydrede lammespid. Og så tager Anne os med til den lokale tyrkiske grønthandler for at se på krydderier. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 23.11.08

06:35  

Dage i haven (3:6)
Dage i haven (3:6) Så er foråret kommet, og for Pernilla Månsson Colt er det igen tid til at tage fat på den nye sæson i haven sammen med gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og den kreative Malin Persson, der har en masse ideer klar til indretning både, ude og inde. Pernillas liste over ting, der skal forberedes til sommerens store bryllup i haven, er lang. Malin vil fremstille smarte borde til laden for at få plads til alle gæsterne, John vil nærmest pakke hele brudesuiten ind i grønt og Tareq får gang i grillen. Nordvision fra Sverige.

07:35  

Antikkrejlerne XIV (7)
Antikkrejlerne XIV (7) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:20  

Antikkrejlerne XIV (8)
Antikkrejlerne XIV (8) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:20  

Små mennesker store drømme
Små mennesker store drømme En millionær ville skabe et utopia for små mennesker i Kina. Et sted, hvor de kunne leve og arbejde langt væk fra den diskrimination og latterliggørelse, der ofte rammer mennesker med handikap i det kinesiske samfund. Resultatet blev 'Dværgenes imperium', en temapark, hvor besøgene for 16 dollar kan more sig i en fantasiverden, hvor små mennesker arbejder i paddehattehuse, går klædt i eventyrkostumer og optræder i farceagtige forestillinger.

01:10  

Fra tryghed til krig
Fra tryghed til krig De kom for at bekæmpe Islamisk Stat. 300 forskellige nationaliteter opgav deres trygge tilværelse og drog til Raqqa i 2017. Her følger vi nogle af disse frivillige unge mænd uden militærerfaring, mens de bevæger sig gennem verdens farligste gader - og blok for blok tilbageerobrer Raqqa. Og vi er med dem, når de vender tilbage igen til deres hjemland - forandret for altid.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Tom Hanks aflægger visit hos Graham Norton til en snak om den nye 'Toy Story'-film, hvor Hanks endnu engang lægger stemme til cowboydukken Woody. I sofaen får han selskab af Tom Holland og Jake Gyllenhaal fra 'Spider-Man: Far from Home' og Gwyneth Paltrow. Den britiske rapper Stormzy runder aftenen af med sin nye single, Crown.

01:35  

Det bedste fra Smukfest 2019
Det bedste fra Smukfest 2019 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det Bedste Fra Smukfest 2019.

02:35  

Hacker II (2:6)
Hacker II (2:6) I den indonesiske jungle er hackerne Jesse og Hani havnet i kløerne på Jan Roth - manden, de har fået til opgave at finde. Nu har Roth givet dem et tilbud, de ikke kan afslå. Hvis Jesse åbner en krypteret fil for Roth, sætter han dem på fri fod. Men er det sikkert at lave en aftale med en mand, som ingen stoler på?

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:20  

Anthonsen III - Den gale mand
Anthonsen III - Den gale mand Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. En trist sag om et ægteskabeligt sidespring udvikler sig pludselig overraskende, da det viser sig, at den mistænkte synes at have kontakt til efterretningsvæsenet. Sendt første gang 1984

01:20  

Aflytteren
Aflytteren Den arbejdsløse bogholder Duval tager imod et uventet jobtilbud. Han skal nedskrive aflyttede telefonsamtaler - i nationens interesse, får han at vide. Duval tager imod jobbet uden at stille spørgsmål - lige indtil han tilsyneladende bliver ørevidne til et mord. Pludselig står han midt i en gådefuld politisk sammensværgelse. Medvirkende: François Cluzet, Denis Podalydès, Sami Bouajila m.fl. Instruktion: Thomas Kruithof.

02:50  

aHA!
aHA! Mød Sofie Lassen-Kahlke, Karl Bille, Flemming Jensen og Kirsten Peuliche. Hvem ved mest om julen? Nissebanden eller Brødrene Mortensens julehold?

03:30  

aHA!
aHA! Mød Regner Grasten, Michael Hardinger, Puk Elgård og Kirsten Siggaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukom- melse fra året 1985. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

04:15  

Dagens sang: Herlig en sommernat
Dagens sang: Herlig en sommernat - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Lirekassen
Dagens sang: Lirekassen - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Gensyn med Kim Larsen
Gensyn med Kim Larsen Kim Larsen hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (15)
Grizzy og lemmingerne (15)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (16)
Grizzy og lemmingerne (16)

06:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Modsætninger mødes

06:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Midlertidig mor

06:35  

Lucky Luke - Brødre, foren Jer! (7)
Lucky Luke - Brødre, foren Jer! (7) Brødre, foren Jer!

07:00  

Dybet (6)
Dybet (6)

07:20  

Dybet (7)
Dybet (7)

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:55  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:30  

Grizzy og lemmingerne (1)
Grizzy og lemmingerne (1)

08:35  

Gumball 5 (19)
Gumball 5 (19)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (19)
Den lille prinsesse (19) Den lille prinsesse har fået en god idé: hun vil spille dukketeater for alle sine venner. Og de glæder sig alle sammen meget. Men noget går galt, og stykket må aflyses. Men så får hun en ny god idé!

05:10  

Babar (2)
Babar (2) Konger kan danse

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

06:00  

Chuggington (5)
Chuggington (5)

06:13  

Rita og Krokodille - Camping
Rita og Krokodille - Camping Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen. Rita tvinger Krokodille ud med lommelygten, for at skræmme dem væk. Nu kommer der endnu flere skygger! Rita vover sig ud for at redde sin ven. Det var bare grene og Krokodille, der kastede skygger! Rita og Krokodille laver skyggeteater i teltet med lyset fra lommelygten.

06:15  

Vitello - ønsker sig en hund (10)
Vitello - ønsker sig en hund (10) Vitello får mange ideer. Den ide om at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste, desværre er Mor helt uenig. Men hvis man ikke kan få en hund, så kan man vel være en...

06:30  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Sylvester og Bamsen Boble. Sylvester synes det virker som at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra, kan rykke ud i sin bamselance. Bare det ikke er alt for alvorligt.

06:50  

Pingu (12)
Pingu (12)

06:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15) Vaffel og svømmepølen

07:30  

LasseMajas Detektivbureau - Skygger over Vestervomstrup
LasseMajas Detektivbureau - Skygger over Vestervomstrup Sensommeren er kommet til Vestervomstrup, men alt overskygges af dårlige nyheder. Den lille bys politistation er truet af lukning, noget som hverken Lasse, Maja eller politimesteren ønsker skal ske. De må hurtigt finde på en måde at redde den. Da den ærværdige Granats auktioner kommer på besøg, øjner vores helte, Lasse og Maja, chancen for at vise, hvad Vestervomstrup og dens politistyrke kan. Med fem nyinstallerede alarmer og døgnovervågning af auktionens skatte skal LasseMajas Detektivbureau sørge for, at intet går galt. Men sikkerheden trues, da det viser sig, at den berygtede tyv 'Kunstskyggen' er på fri fod. 'Kunstskyggen' er kendt for at kunne stjæle hvad som helst, og da auktionsgenstandene begynder at forsvinde en efter en, bliver hun direkte hovedmistænkt. Nabobyens politimester, Gabriella, blander sig i efterforskningen, og intet er længere, som det plejede at være. Hvordan skal det gå politimesteren i Vestervomstrup? Og vil de få fingrene i tyven?

 
DR1

09:05  

Sygeplejerskerne (1)
Sygeplejerskerne (1) De fire sygeplejersker Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på en skadestue i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen. Iris, der er ny på afdelingen, får en hård modtagelse af en af lægerne. Carina, der netop er tilbage fra barsel, skal hente et hjerte i Nordnorge, men på vej tilbage bliver piloten dårlig.

09:50  

Taggart: Omgivet af svig (1:3)
Taggart: Omgivet af svig (1:3) En voldtægtsforbryder og morder er på spil i Glasgow, og det omgivende samfund, især den kvindelige del af det, lægger pres på politiet for at få ham stoppet. Men er det seneste offer også "mekanikerens" værk, eller er der andre motiver? Taggart, Jardine og Reid kommer på hårdt arbejde. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy.

10:40  

Taggart: Omgivet af svig (2:3)
Taggart: Omgivet af svig (2:3) Et tip fra en togkonduktør fører til anholdelsen af juveleren Maurice Newman. Samtidig tilspidses konflikten mellem Barry Richards og Jamie O'Haras konkurrerende renovationsfirmaer. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy.

11:30  

Taggart: Omgivet af svig (3:3)
Taggart: Omgivet af svig (3:3) Maurice Newman viser sig at være et blindspor, og mordet på Jamie O'Hara sender pludselig efterforskningen i en hel anden retning. Taggart og McVitie beslutter i desperation at iværksætte en stor lokkedueoperation. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:30  

Monsen på vildspor (1:5)
Monsen på vildspor (1:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er ikke den nemmeste, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene ser han, at han befinder sig på et skær omgivet af iskoldt fjeldvand. Nordvision fra Norge.

10:30  

Monsen på vildspor (2:5)
Monsen på vildspor (2:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er svær, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene, aner han ikke, hvor han er eller hvor langt er der til målet. Der er rekord meget nedbør og han har bare tre stykker knækbrød i rygsækken. Nordvision fra Norge.

11:30  

Fedt, Fup og Flæskesteg (7)
Fedt, Fup og Flæskesteg (7) Dansk reportageserie fra 2011 Nu har vi fået en skat på mættet fedt, fordi mættet fedt er usundt og skyld i fedme og hjertekarsygdomme. Umættet fedt er til gengæld meget sundere. Men passer det? Eller er der begået et justitsmord på mættet fedt? Hvad hvis andre fedttyper - som f.eks. dem i chips - er værre end vi troede? Thomas og Kurt får også checket deres eget kropsfedt med blodprøver og fedtscanner - og begge får sig en ubehagelig overraskelse. Sendt første gang 18.12.11

DR3
DR K

09:25  

Gensyn med Poul Reichhardt
Gensyn med Poul Reichhardt Poul Reichhardt hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

10:15  

Danske drømme (6:10)
Danske drømme (6:10) Det går ufatteligt godt, men ikke så længe. Forbrugsboblen brister, da danskerne får en kartoffelkur og yuppierne må parkere Mercedes'en. Så er det jo godt, at Danmark kan spille fodbold. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

11:15  

Danske drømme (7:10)
Danske drømme (7:10) Et par forunderlige år for danskerne. Danmark vinder to Oscars i træk i Hollywood og ser åndeløst til, da Berlin-muren fredeligt falder og forandrer det europæiske landskab. Dermed slutter Folketingets pinagtige fodnotepolitik, der længe har plaget den borgerlige regering. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Trenk, den lille ridder
Trenk, den lille ridder Tysk animationsfilm med danske stemmer fra 2015 Trenks største ønske er at blive ridder, men det er svært, når man er født som en fattig bondedreng. Trenk bytter derfor rolle med riddersønnen, Zink, for at komme i lære hos Ridder Hans. Hos Hans lærer Trenk alt, hvad han skal bruge for at bekæmpe den onde drage og blive slået til ridder, men har han modet til at redde sin familie?

11:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:40  

Mission: Eftersidning I (1)
Mission: Eftersidning I (1) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Kasper og Sofie holder fødselsdag

09:15  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

09:30  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:40  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen og Findus kommer ud i snestorm. Heldigvis ved Peddersen, hvordan man bygger en snehule. Tegnefilm.

09:55  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet II (4)
Flaskepost fra Stillehavet II (4) Første ø Efter tre dage og tre nætter på havet, kommer vi frem til Alcester. Vi får rigtig mange besøg. Sejlene skal sys, og vi tager på besøg på øen. For Vilja og Iben er der mange ting, der er nye

10:25  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil kommer med på marked. Han vil så gerne have en ny hest, men hans far har selvfølgelig ikke råd.

11:00  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok? Husk at se med!

11:30  

Far, mor og bjørn - Villa uhygge (1:8)
Far, mor og bjørn - Villa uhygge (1:8) Signe og Anders er lige blevet gift og leder efter et sted at bo. Den flinke ejendomsmægler fra "Bents Boliger" har mange tilbud, men de falder for et gammelt hus, hvor et af værelserne allerede er lejet ud. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Peter Belli. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen

DR1

12:20  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!

12:50  

Unge Morse IV (1:4)
Unge Morse IV (1:4) Oxford, 1967. Kriminalbetjent Endeavour Morse lider af hjertesorger, og hans eneste kur er at begrave sig i arbejdet. Der er også rigeligt at tage fat på. En computerspecialist findes druknet. Det er næppe en ulykke, mener Morse, og snart drages den unge politimand da også ind i en mareridtsagtig jagt på en seriemorder. Morse: Shaun Evans. Thursday: Roger Allam. Strange: Sean Rigby.

14:20  

MesterSkaberne (8:8)
MesterSkaberne (8:8) Det er finale og de to sidste par kæmper om trofæet og titlen som MesterSkaberne. I den lille kreative opgave skal de lave en magasinholder af tre forskellige materialer, men det viser sig at blive en større udfordring. Og så bliver det endelig afgjort hvem der løber med sejren, når parrene i den sidste og afgørende opgave skal forvandle skrotbiler om til sofaer.

DR2

12:00  

Fedt, Fup og Flæskesteg (8:8)
Fedt, Fup og Flæskesteg (8:8) Dansk reportageserie fra 2011 Kan man spise sig rask - og glad? Kan kriminelle spise sig ud af fængslerne? Thomas Breinholt tager sin chauffør Kurt ud på en utrolig rejse til unge kriminelle, som har erstattet burger og cola med fiskeolie og salat. Og med til en familie med 2 ADHD-børn hvor kosten er lagt radikalt om. Og nu kan ingen genkende de børn, som før bed og slog deres kammerater. Kan vi virkelig spise os væk fra kriminalitet og psykiske sygdomme? Sendt første gang 25.12.11

12:30  

Kærlighedens Laboratorium (7:7)
Kærlighedens Laboratorium (7:7) Dansk reportageserie fra 2012 Kærlighed på livstid Kan man elske det samme menneske et helt liv? Og findes der overhovedet nogen beviselig god grund til at gøre det, når de seksuelle og romantiske højdepunkter bliver sjældne, og hverdagen bliver fyldt af barnegråd og praktiske opgaver? Det undersøger vært Thomas Breinholt i dagens program. Vi vokser op til eventyrene om prinsen på den hvide hest og drømmen om den eneste ene, men i virkelighedens verden har vi rigtig svært ved kærligheden. Knap halvdelen af os bliver skilt og flere og flere lever som singler. I denne serie undersøger Thomas Breinholt, hvad videnskaben kan lære os om forelskelse, forhold og konflikter. Sendt første gang 31.10.2012

13:00  

Kraftidioten
Kraftidioten Nils passer sig selv. Han kører sneplov, er vellidt i det norske lokalsamfund og naturligvis ganske uforberedt, da hans søn dør af en overdosis. Første udvej for den desillusionerede far er at begå selvmord, men da han kommer på sporet af sønnens kriminelle omgangskreds, erstattes afmagten af en stærk lyst til retfærdighed. Resultatet er koldblodig hævn, og den sindrige Nils udviser et ualmindeligt flair for kunsten at dræbe, og inden længe er han i gang med at rydde op blandt den overraskende mængde af narkohandlere og gangstere i de norske fjelde. Medvirkende: Stellan Skarsgård, Pål Hagen, Bruno Ganz, Jakob Oftebro, Birgitte Hjort Sørensen m.fl. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Instruktion: Hans Peter Moland. Produktion: Maipo Film i samarbejde med bl.a. DR.

14:55  

Fantastiske floder: Amazonfloden
Fantastiske floder: Amazonfloden Den overgår alle andre og er den største i verden: Amazonfloden. Hjemsted for sjældne rovdyr som kæmpeoddere, anakondaer og flodpigrokke. Og så enorm, at ingen ved, hvilke hemmeligheder den mægtige flod helt gemmer på. Men med den nyeste teknologi og avancerede undervandsrobotter - vil forskere nu undersøge en af Amazonas' sidste hemmeligheder. Et enormt algerev, der myldrer af liv og en underjordisk have af enorme svampe.

DR3

12:25  

Dyrenes utrolige evolution II (2:6)
Dyrenes utrolige evolution II (2:6) På verdens tredjestørste ø, Borneo, har mutationer og evolution fået frit løb gennem tusindvis af år. Det har skabt et unikt dyre- og planteliv, der ikke findes andre steder på jorden. Her danner verdens højeste regnskov ramme om flyvende mutanter, dyr med overdrevne træk og bizarre partnerskaber mellem planter og dyr.

13:15  

Dyrenes utrolige evolution II (3:6)
Dyrenes utrolige evolution II (3:6) Bjergkæden Western Ghats løber langs den indiske vestkyst og er skabt af voldsom vulkansk aktivitet for mange millioner år siden. På grund af en voldsom monsunregn i området er Ghats blev hjemsted for en bred vifte af dyr, eftersom mutationer og evolution har fået frit løb igennem mange år.

14:05  

Dyrenes utrolige evolution II (4:6)
Dyrenes utrolige evolution II (4:6) I Hengduan-bjergene i det sydlige Kina har mutationer og evolution fået frit løb gennem tusindvis af år. Det barske vejr, den tynde luft og solens intense stråling har medvirket til, at dyrelivet har udviklet unikke måder at overleve på. Her møder vi den sorte stumpnæsede abe og en sjælden bjørneart - nemlig pandaen.

14:55  

Dyrenes utrolige evolution II (5:6)
Dyrenes utrolige evolution II (5:6) Mutationer og evolution har fået frit løb gennem tusindvis af år i Namib-ørkenen i det sydvestlige Afrika. Her falder kun 20 millimeter regn om året. Det ufrugtbare og golde landskab har derfor skabt hårdføre mutanter, små som store.

DR K

12:15  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12) Samfundet blev til Om tiden indtil år 900. Der fortælles om et land, der lå nyfødt efter istiden, om de første jægere - om dyrene og skovene. Beretningen slutter på et tidspunkt, da bønderne anlagde deres landsbyer, da landet efter titusinde år var bebygget. Sendt første gang i 1982.

13:15  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12) Om årene 900-1120. Det er vikingetiden der fortælles om i denne udsendelse - om vikingesamfundets opbygning. Det er beretningen om den danske stat, der i sin oprindelse er et vikingerige, knyttet sammen af skibenes færd over havet. Sendt første gang i 1982.

14:15  

aHA!
aHA! Mød Per Pallesen, Johnny Reimar, Lise-Lotte Norup og Birthe Kjær i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1969. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

14:55  

aHA!
aHA! Mød Hans Engell, Jacob Haugaard, Camilla Miehe-Renard og Birgitte Raaberg i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hu- kommelse fra året 1984. Nyt lørdagsprogram med Jarl Friis-Mikkelsen.

DR Ultra

12:00  

Mission: Eftersidning I (2)
Mission: Eftersidning I (2) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:25  

Adventure Time 7 - Kig væk
Adventure Time 7 - Kig væk

12:45  

Adventure Time 7 - Frøken Regnhjørning og Krystaldimensionen
Adventure Time 7 - Frøken Regnhjørning og Krystaldimensionen

13:05  

Quarx (6)
Quarx (6)

13:20  

Quarx (7)
Quarx (7)

13:30  

Quarx (8)
Quarx (8)

13:40  

Quarx (9)
Quarx (9)

13:50  

Quarx (10)
Quarx (10)

14:05  

Sleepover - Frilandsmuseet
Sleepover - Frilandsmuseet Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover bliver de tre veninder sat tilbage i tiden, da de tre overnatter på Frilandsmuseet. Her skal de blandt andet skal sove med halmdyne og selv plukke grønkål til aftensmaden.

14:20  

Hit på 50 dage (6)
Hit på 50 dage (6) Kan det lykkes at blive et band på to måneder? At lære hinanden at kende, at skrive en sang og at blive 100% klar, inden man skal spille foran tusindvis af mennesker? Mette Lindberg har samlet 5 børn, der spiller på hver deres instrument og som alle drømmer om at være med i et band. De får 50 dage til at blive et band sammen, inden de skal optræde til børnefestivalen Vilde Vulkaner. Se med her, når OCCASIO endelig skal optræde på Vilde Vulkaner.

14:35  

Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor
Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor Sigmund gæster cyklen i dette afsnit og det kan kun blive sjovt! Sigmund er en vild sanger, performer, youtuber og danser. Men men men, kan han lære Jannik at danse? Argh den bliver nok svær. Hvordan smager tørret gammel fisk fra færøerne? Ikke specielt godt, hvis man spørger Jannik og Sigmund. Tag med os på cykeltur! Sangene: Side to Side (Ariana Grande), Just Dance (Lady Gaga), Feeling Good (Nina Simone).

14:45  

Cykel Karaoke - Isa og Vigga fra BaseBoys
Cykel Karaoke - Isa og Vigga fra BaseBoys Isa og Vigga gæster Jannik i cyklen og wow, pigerne er ikke til at styre på 10 tønder land! Rapbattle, siger du? Ja tak! Isa, Vigga og Jannik fyrer den af på et hiphop beat! Isa og Vigga kan spille alle musikgenrer på en ødelagt ukulele og noget skolepercussion- rimelig vildt. De møder også en hundehvalp og Vigga vil ikke dele den med NOGEN! Måske er det derfor Isa vil slås med Jannik? Det og meget, meget mere i dette afsnit! Sangene: We don't talk anymore (Charlie Puth), Level 1000 (Baseboys), Forelsket (Baseboys).

DR Ramasjang

12:00  

Byttebiksen (1)
Byttebiksen (1) Rosa har besluttet sig for at rydde Byttebiksen op, for hun kan godt lide, at hver bytteting er på sin bytteplads. Men Lotte har sådan brug for at lege, og så kan det jo let komme til at rode lidt. Den musikglade Nora kommer forbi for at bytte sin prinsessekjole, og det er heldigt for også Camille kommer forbi - og hun elsker bare at lege prinsesse. Også Jakob kigger indenfor, og han fortæller så levende om sine killinger, at Rosa gerne vil hjem til ham og se dem selv.

12:15  

TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1)
TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1) Marsvinet Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. Men hvis du er et menneske, der godt kan lide dyr, er du også velkommen til at se med. I dag kan du få svaret på hvorfor giraffer har så lange halse. Der er en efterlysning af den snedige svindlerkanin Claude. Du kan se rypen Pernille danse stepdans i Dans Med Vildt. Og til sidst er der en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

12:25  

Min oldefars historier - Bjørnen
Min oldefars historier - Bjørnen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

12:35  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

12:45  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

13:25  

Tree Fu Tom (7)
Tree Fu Tom (7)

13:45  

Tree Fu Tom (8)
Tree Fu Tom (8)

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

14:35  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

14:45  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

DR1

15:05  

Paddington
Paddington Den marmeladeglade bjørn Paddington er vokset op i Perus jungle, men sendes til London, da et jordskælv ødelægger hans hjem. I den engelske hovedstad møder han en rar familie, der giver ham tag over hovedet. Desværre løber Paddington også ind i en skummel konservator, der vældig godt kunne tænke sig en udstoppet bjørn. Fru Brown: Sally Hawkins. Hr. Brown: Hugh Bonneville. Millicent: Nicole Kidman. Instruktion: Paul King.

16:30  

Versus
Versus Har den legendariske hjuldamper Hjejlen en chance mod en lynhurtig speedbåd? Hvem kan holde sin egen vægt i længst tid, en poledancer eller en vægtløfter? Og kan to racerkørere klare sig uden deres mekanikere, når de selv skal skifte hjul på deres bil under et ræs? Det får du svar på i aften, hvor Hjalte og Tjelle også kigger forbi studiet til en gigantisk udgave af fire på stribe. Du kan også se ishockeyspillerne Mads og Mikkel Bødker komme i voldsomt undertal på isen - og opleve et vaskeægte barrel race mellem en hest og en motocross-cykel.

17:30  

Alle mod 1 (1:10)
Alle mod 1 (1:10) Fredag er den populære familieunderholdning Alle mod 1 tilbage. Programmet, der får hele familien op af sofaen i ivrige forsøg på at gætte med. Alle mod 1 er quizzen, hvor én modig dansker stiller op mod hele resten af Danmark - i en dyst om at komme tættest på det rigtige svar på alverdens mulige og umulige eksperimenter. Alt kan ske, og intet er givet på forhånd - det skulle da lige være, at det altid ender med at Joakim Ingversen ryger i vandet. Inde i det varme studie står Mads Steffensen klar til at guide seerne og deltageren gennem aftenen.

DR2

15:45  

Fantastiske floder: Nilen
Fantastiske floder: Nilen Der findes én flod, som er længere end nogen anden flod i verden: Nilen. Den løber hele vejen fra ækvator, op gennem Nordafrika og til Middelhavet. En 6825 kilometer lang rejse gennem smukke og vilde landskaber. I årtusinder har den dannet grundlag for store civilisationer og giver liv til områder, der ellers ville være tørre og øde. Men Nilens fremtid er truet for i 2025 vil Kairo mangle vand.

16:35  

Fantastiske floder: Mississippifloden
Fantastiske floder: Mississippifloden Den er USA's mægtige og utæmmelige livsnerve: Mississippifloden. Et flodsystem, der forgrener sig ind i 31 af USA's stater og er levested for utallige dyr. I århundreder har mennesker brugt den mudrede flod til at forbinde og berige landet, men det har haft katastrofale konsekvenser. Flodens økosystemer er ødelagt, og man kæmper nu for at vende udviklingen - så både mennesker og dyr kan bo der på lang sigt.

17:25  

Din yndlingsmad: Kiks- og småkagefabrikken
Din yndlingsmad: Kiks- og småkagefabrikken Gregg Wallace besøger Europas største kiks- og småkagefabrik, som hver dag producerer 80 millioner kiks. Her følger han produktionen af Digestive kiks - fra ankomsten af de 28 tons mel til kiksene sendes ud i butikkerne. Hvorfor smager kiks og småkager bedre, når de dyppes i te?

DR3

15:45  

Dyrenes utrolige evolution II (6:6)
Dyrenes utrolige evolution II (6:6) Mellemamerika, som tæller syv lande, er omgivet af et koldt ocean og et tropisk hav, hvilket har medvirket til, at mutationer og evolution har fået frit løb gennem tusindvis af år. Midt i det hele ligger Costa Rica, som rummer en enorm biologisk mangfoldighed. Her møder vi tukanen med det firefarvede næb og en gruppe af aber, der tilkendegiver deres territorium to gange om dagen ved at brøle.

16:35  

Riis Ekspeditionen
Riis Ekspeditionen I august 2015 satte syv drenge sig for at bevise, at man med egen viljestyrke og gode venner er i stand til at bestige Nordens højeste bjerg "Galdhøgpiggen" - selv med et svært handicap. Idéen til ekspeditionen udsprang af Jacob Riis' brændende ønske om at få nogle vilde oplevelser i naturen. Alle drengene har gået på Egmont Højskolen, og det var her Jacob sammensatte sit team, som skulle hjælpe ham med at opfylde hans store drøm.

17:15  

Amie og Fanna på strippertur (1:3)
Amie og Fanna på strippertur (1:3) Amerikansk populærkultur er tæt sammenflettet med strip. Og særligt indenfor hiphop-genren er det ofte strippere, der danser i musikvideoerne. Men hvem er disse piger? Hvordan er deres liv? Og hvad mener, tænker og føler de? Her besøger Amie og Fanna en af Amerikas mest berømte stripklubber i Miami. De møder klubbens dansere og fascineres af de mange kontanter i omløb. Spørgsmålet er: Hvad får mændene ud af at kaste penge efter nøgne piger?

17:40  

Skandalen om luksusfestivalen
Skandalen om luksusfestivalen Amerikansk dokumentar fra (Fyra Fraud) De havde købt billet til en luksusfestival i Bahamas, men blev mødt af nødhjælpstelte, våde madrasser og ingen vand. I 2017 annoncerer iværksætter Billy McFarland Fyre Festival. En overklasseoplevelse med god musik, champagne, hvide strande og gourmetmad. Kendte instragram-modeller promoverer festivalen og på ingen tid bliver billetterne udsolgt. Men i stedet for århundredets VIP-fest strander deltagerne på en lille ø under katastrofale omstændigheder.

DR K

15:35  

aHA!
aHA! Mød Jan Gintberg, Peter Aalbæk, Sascha Dupont og Trine Gregorius i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hu- kommelse fra året 1992. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

16:20  

En by i provinsen (8:17)
En by i provinsen (8:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

17:15  

En by i provinsen (9:17)
En by i provinsen (9:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

15:00  

Gysensten Slot
Gysensten Slot Som om Stephans forældres konstante skævheder ikke var nok, afslører hans mor, at de skal sende ham på kostskole i håb om at forbedre hans karakterer. Men drengene på Gysensten Slot viser sig langt fra være lærerens kæledægger. Stephan bliver optaget i et hemmeligt broderskab. Det er her alt det sjove på kostskolen begynder, da drengene er i krig med pigerne fra den nærliggende Rosenfels kostskole. Mens pigerne tager hævn på "Shiveries", planlægger drengene deres næste prank. Hvad de endnu ikke ved er, at de alle sammen skal være med til fejringen af slottet. En katastrofe ... eller måske ikke?

16:30  

Scooby Doo (34)
Scooby Doo (34) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

16:55  

Klassen - serie 7
Klassen - serie 7

17:05  

Klassen - serie 7
Klassen - serie 7

17:15  

Klassen - serie 7
Klassen - serie 7

17:25  

Klassen - serie 7
Klassen - serie 7

17:35  

Klassen - serie 7
Klassen - serie 7

17:45  

Får stød af elektrisk fisk | Bidt, brændt og stukket III
Får stød af elektrisk fisk | Bidt, brændt og stukket III Elektrisk malle forsvarer sig med et gedigent stød og det får Sebastian på alle måder at mærke, når han sætter hånden ned til den eksotiske fisk der ser sød ud, men virkelig kan slå fra sig.

17:50  

Klam undervandsorm | Bidt, brændt og stukket III
Klam undervandsorm | Bidt, brændt og stukket III Komiker og lystfisker Mick Øgendahl er med i Bidt, Brændt, Stukket når han og Sebastian skal bides af den 30 cm lange børsteorm med kæber der kan folde sig ud når den vil bide!

DR Ramasjang

15:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

15:10  

Didrik Drage (33)
Didrik Drage (33)

15:20  

Rasmus Klump (1)
Rasmus Klump (1) - bygger skib

15:35  

Ridderprinsessen Nella (38)
Ridderprinsessen Nella (38)

15:55  

Dora udforskeren (20)
Dora udforskeren (20)

16:20  

Paw Patrol III (23)
Paw Patrol III (23)

16:45  

Pyjamasheltene (32)
Pyjamasheltene (32)

17:00  

Bamselægen - Falsk strubehoste (1)
Bamselægen - Falsk strubehoste (1) Bamselægen Sandra får besøg af Bille og hans bamse Morfar, der hoster meget og er snottet. Bille assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Morfar, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som er overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Bille finder ud af, hvad Morfar fejler, og om de kan hjælpe bamsen Morfar til at blive rask igen.

17:15  

Paphoved (1:8)
Paphoved (1:8) Ballonen Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena være med til at få fat i en ballon?

17:25  

Elsa (1)
Elsa (1) Lektier.

17:30  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

17:45  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Jagten - The Hunt (1:7)
Jagten - The Hunt (1:7) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene bruger forskellige teknikker til at nedlægge deres bytte. Leoparden bruger sin evne til at sprinte, mens hyænehundene løber byttet træt over lange afstande. Nilkrokodillen venter tålmodigt på sit bytte, mens de intelligente spækhuggere samarbejder om at nedlægge en pukkelhval. Overraskende nok er udfaldet ikke givet på forhånd. De fleste gange undslipper byttet, og rovdyrenes jagt er forgæves.

20:00  

Victoria III (1:8)
Victoria III (1:8) Året er 1848. Revolutioner fejer hen over Europa. Den franske konge bliver afsat, og på Buckingham Palace frygter prins Albert, at dronning Victoria vil lide samme skæbne. Uroen rykker tættere på, da den franske konge beder Victoria om husly. Men der venter Victoria endnu et chok. Pludselig dukker hendes halvsøster Feodora nemlig op på slottet.

20:45  

Victoria III (2:8)
Victoria III (2:8) Victoria er gået i fødsel - alt imens optøjerne raser uden for Buckingham Palace. Dronningen må beslutte, om hun vil anvende magt mod chartisterne, eller om hun vil give dem lov til at aflevere deres krav.

DR2

18:25  

Din yndlingsmad: Fiskefingerfabrikken
Din yndlingsmad: Fiskefingerfabrikken Gregg Wallace besøger Grimsby-fabrikken, der producerer 80.000 fiskefingre hver dag. Her følger han fisken - fra den skæres til den paneres og er klar til en tur i frituregryden derhjemme. Hvorfor er fiskefingre Briternes elskede fiske-favorit?

19:25  

Nul stjerner - Skiferie i Ukraine (5:5)
Nul stjerner - Skiferie i Ukraine (5:5) I Ukraine drager Jan og Morten på skiferie på lavbudget til et isoleret skisportssted, Dragobrat. Her kan man købe håndvåben i den lokale kiosk, og sikkerheden på pisterne er på eget ansvar. Jan skal på den ukrainske skiskole, og Morten jagter den ultimative off pist disciplin, catskiing.

19:55  

Naturens vidundere II (1:3)
Naturens vidundere II (1:3) Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, som også er ekstremt ugæstfrie og krævende at bo i nærheden af. Her møder vi nogle af de mennesker, der har vovet at bosætte sig ved Himalaya, Canadas arktiske egne og Amazonas i Brasilien. Og som, i takt med at disse steder ændrer sig, også må udvikle deres overlevelsesstrategier.

20:45  

Naturens vidundere II (2:3)
Naturens vidundere II (2:3) Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, hvor der ofte er en overflod af dyr, som kan sikre overlevelse. Men som også udgør en trussel mod de mennesker, som har vovet at bosætte sig der. Her møder vi nogle af dem og ser, hvordan de udvikler deres overlevelsesstrategier i takt med, at disse ekstreme og ugæstfrie steder forandrer sig.

DR3

19:15  

Det bedste fra Smukfest 2019
Det bedste fra Smukfest 2019 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det Bedste Fra Smukfest 2019.

20:15  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Højdepunkter fra sæsonens programmer. Mød Will Smith, Madonna, Chris Hemsworth, Tom Hanks, Taylor Swift, Anne Hathaway, Charlize Theron, Seth Rogen, Taron Egerton, Ian McKellen og mange flere prominente gæster.

DR K

18:10  

Huset på Christianshavn (1)
Huset på Christianshavn (1) Et gensyn med de familier, de kommende udsendelser handler om. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg. Filmfotograf: Jørgen Skov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Karla: Kirsten Walther. I øvrigt medvirker: Jes Holtsø og Flemming Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1970

18:35  

Huset på Christianshavn (2): "Klaverer mødes"
Huset på Christianshavn (2): "Klaverer mødes" "Klaverer mødes ..." Tue får en aldeles overraskende arv, hvis modtagelse skaber problemer i opgangen. Manuskript: Benny Andersen. Instruktion: Ebbe Langberg. Filmfotograf: Jørgen Skov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Poul Petersen, Benny Hansen og Ole Wisborg. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1970

19:00  

Huset på Christianshavn (3)
Huset på Christianshavn (3) 'Der kommer besøg' Det gamle hus spiller selv en rolle, og situationen er lige ved at blive alvorlig. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Meyer: Arthur Jensen. Karla: Kirsten Walther. Larsen: Ove Sprogøe. Egon: Willy Rathnov. Kommunalmanden: Baard Owe. Bimmer: Flemming Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1970

19:20  

Huset på Christianshavn (4)
Huset på Christianshavn (4) "Noget i øjet" En historie, hvor det, at Fru Clausen får noget i øjet, pludselig får betydning for aben Sussie. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Ebbe Langberg. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Meyer: Arthur Jensen. Karla: Kirsten Walther. En fuld mand: Preben Kaas. Bimmer: Flemming Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 6. juni 1970.

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Johanne Louise Schmidt fat på salmen "Ingen er så tryg i fare".

19:55  

Dagens sang: Lirekassen
Dagens sang: Lirekassen - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Paula
Paula Omkring år 1900 lever den unge tyske maler Paula Modersohn-Becker hele sit korte, men intense kunstnerliv i skyggen af sin mand Otto Modersohn. Kvinder kan ikke være malere, får hun at vide, men det bremser ikke den energiske, livsglade Paula. Hendes kunst bryder alle regler, og hun bliver en radikal fornyer af den tyske modernisme. Medvirkende: Carla Juri, Albrecht Schuch, Roxane Duran m.fl. Instruktion: Christian Schwochow.

DR Ultra

18:00  

Vil verdens største fugledderkop bide? | Bidt, brændt og stu
Vil verdens største fugledderkop bide? | Bidt, brændt og stu Sebastian får sved på panden og kraftig hoste når han møder Goliath fugleedderkoppen! Se hvordan fugleedderkoppen forsvarer sig når Sebastian prøver at komme tæt på det store, lodne dyr i Bidt Brændt, Stukket.

18:05  

Livredderne - Udfordringen på klippeøen (3)
Livredderne - Udfordringen på klippeøen (3) På den rå, men smukke klippeø Bornholm skal deltagerne kæmpe om titlen. Men det bliver ikke nemt. Deltagerne ankommer til deres lejre midt ude i skoven. Her inddeles de i to hold - kampen mellem hold rød og hold gul er i gang! I dag handler det om at kunne lægge et gigantisk puslespil midt ude i en sø, mens venskabet på hold gul sejler i sin egen sø.

18:30  

KreaKampen - tegning
KreaKampen - tegning Nu skal der kæmpes i at være bedst til at tegne i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

19:00  

Designtalenterne
Designtalenterne

19:15  

Designtalenterne
Designtalenterne

19:30  

Sofie Linde Show II (13) - Nicolas Bro og Jonas Smith
Sofie Linde Show II (13) - Nicolas Bro og Jonas Smith I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af skuespillerne Nicolas Bro og Jonas Schmidt. De er begge to vilde med superhelte, og derfor har Sofie sendt dem en tur på en helteskole, der er lidt anderledes, end de forventer. Stjernereporteren Bubber giver et unikt indblik i Ultras mandeklub, som han selv mener er EXTREME! Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

20:00  

Rabarber
Rabarber 12-årige Winnie og Siem lærer hinanden at kende, da Winnies mor, Tosca, og Siems far, Rik, forelsker sig midt i skolegården. Der går ikke lang tid, før de sammen danner en stedfamilie. Et kendt begreb for Siem, da hans far, Rik, allerede har været gift to gange før. De to børn kommer godt ud af det med hinanden og ser frem til det nærliggende ægteskab. Det er dog ikke altid lige let at indgå i et parforhold, hvilket tydeligt kommer til udtryk mellem Tosca og Rik. Børnenes drøm om en lykkelig familie brister, og de beslutter sig derfor for at hjælpe deres forældre på vej ved at lave en instrukltionsvideo med nyttige forholdstips. I processen opdager Winnie og Siem, at de har følelser for hinanden og de problemer, som dette medfører.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)

18:25  

Lille Roy (6)
Lille Roy (6) Et stormfuldt godnat

18:40  

Kasper og Sofie på vinterferie (2:4)
Kasper og Sofie på vinterferie (2:4) Kasper og Sofie ankommer til hytten, hvor de skal holde vinterferie. De leger i sneen og øver sig på skiene. De har det rigtig sjovt, og snart bliver de vener med Peter, som er supergod til at stå på ski. Ja, han er faktisk god til alting!

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Lucky Luke - Jægerne (41)
Lucky Luke - Jægerne (41) Jægerne.

19:45  

Yakari IV (4)
Yakari IV (4)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:35  

Unge Morse IV (2:4)
Unge Morse IV (2:4) Ungdomsoprøret er nået til Oxford i form af det populære rockband The Wildwood. Men det er ikke alle, der er begejstrede for de nye tider. Joy Pettybon er den selvudnævnte vogter af nationens moral. Den stærkt religiøse kvinde har modtaget trusler på livet, og Morse får til opgave at passe på hende. Samtidig må han efterforske et mord, der viser sig at have forbindelse til The Wildwood. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

23:05  

Lewis: De nemeiske løver
Lewis: De nemeiske løver En kvindelig studerende fiskes op af Oxfords kanal. Retsmedicineren Laura Hobson kan fortælle, at den unge kvinde er blevet dræbt af knivstik, og Lewis og Hathaway går på jagt efter hendes morder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Laughland.

DR2

21:35  

Naturens vidundere II (3:3)
Naturens vidundere II (3:3) Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, hvor det kæver mod og opfindsomhed at leve. Her møder vi nogle af de mennesker som presser sig til deres yderste for at overleve disse ekstreme og ugæstfrie steder. Og ser, hvordan de trodser naturens farer både for at tilfredsstille de højere magter, men også for fornøjelsens skyld.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Du må ikke slå ihjel (1:2)
Du må ikke slå ihjel (1:2) Baptisten og familiefaderen Colin indleder en affære med lærerinden Hazel, der også er baptist. Colin vil ikke lade sig skille, fordi han så vil blive udstødt af baptistsamfundet. Men han og Hazel er desperate efter at være sammen, og en dag foreslår Colin en løsning. En meget drastisk løsning. Colin Howell: James Nesbitt. Hazel Buchanan: Genevieve O'Reilly.

DR3

21:00  

Young Adult
Young Adult Mavis var gymnasiets skønhed. 20 år senere er hun forfatteren bag en række populære ungdomsbøger, men hun er også et egocentrisk, ubehøvlet rodehoved, der aldrig selv er blevet voksen. Spontant sætter hun kurs mod sin gamle hjemby for at gafle sin gymnasiekæreste, Buddy. Buddy er godt nok lykkeligt gift og nybagt far, men det ser Mavis ikke som den store forhindring. Mavis: Charlize Theron. Matt: Patton Oswalt. Buddy: Patrick Wilson. Instruktion: Jason Reitman.

22:30  

Divergent
Divergent Teenageren Tris vokser op i fremtidens Chicago, hvor alle gennemgår en personlighedstest og derefter placeres i grupper med andre, der har samme grundliggende karaktertræk. Da Tris bliver testet, viser det sig, at hun er 'divergent' - en afviger, der har træk fra flere af de fem grupperinger. Det viser sig at være et farligt testresultat, for stærke kræfter er ude på at udrydde alle afvigerne. Tris: Shailene Woodley. Four: Theo James. Jeanine: Kate Winslet. Instruktion: Neil Burger.

DR K

22:00  

The Water Diviner
The Water Diviner Fire år er der gået siden det blodige slag ved Gallipoli under 1. verdenskrig. Året er 1919, og den australske landmand Joshua Connor rejser til Tyrkiet for at finde ud af, hvad der er blevet af hans tre sønner, der alle kæmpede i krigen. De tre antages at være døde, og Connor er fast besluttet på at finde deres jordiske rester og bringe dem hjem til familiens gravsted. Connor: Russell Crowe. Ayshe: Olga Kurylenko. Hasan: Yilmaz Erdogan. Instruktion: Russell Crowe.

23:45  

By the Sea
By the Sea Det amerikanske ægtepar Roland og Vanessa ankommer til et smukt hotel i 1970'ernes Sydfrankrig. Parrets ægteskab er i krise, men under deres ophold omgås de nogle af de andre beboere i den idylliske kystby, og efterhånden begynder de at forlige sig med deres liv. Roland: Brad Pitt. Vanessa: Angelina Jolie. Lea: Mélanie Laurent. Instruktion: Angelina Jolie.

DR Ultra

21:10  

Snydt!
Snydt!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Wallander: Inden frosten
Wallander: Inden frosten En flok brændende svaner bliver startskuddet på en ny sag for Wallander. Snart knyttes et mord til sagen, tilsyneladende begået af en religiøs fanatiker. Samtidig opsøges Wallander af sin datter Lindas veninde Anna. Da Anna kort efter forsvinder, frygter Linda, at hun er blevet offer for en forbrydelse. Forsøget på at finde hende bringer far og datter tættere på hinanden, end de længe har været. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Monika Westin: Lindsay Duncan. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Instruktion: Charles Martin.

02:05  

Mord med miss Fisher (2)
Mord med miss Fisher (2) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Nu sætter hun sig ombord på toget for at køre ud på landet, hvor hun skal hente sin nye bil. Men det bliver ikke nogen søndagsudflugt. For snart må den nybagte detektiv opklare det grusomme mord på en af de andre passagerer.

03:00  

Shetland III (2:3)
Shetland III (2:3) DNA-resultaterne fra Kilmuir-sagen overrasker, og Jimmy Perez må stille Donna nogle svære spørgsmål. Samtidigt ankommer Tosh til Norge i et forsøg på at finde Andreas Hagen, som er det bedste spor i sagen om Sallys mord. Men pludseligt peger sporerne direkte ind i det højre-ekstremistiske miljø i Norge.

DR2

00:30  

Du må ikke slå ihjel (2:2)
Du må ikke slå ihjel (2:2) Baptisten Colin har taget drastiske midler i brug for at være sammen med sin elskerinde, Hazel. Med Hazels hjælp har han myrdet deres respektive ægtefæller og fået det til at se ud som et dobbelt selvmord. Men kan det morderiske par slippe af sted med deres handlinger? Og selv hvis de kan, kan deres forhold så overhovedet overleve? Colin Howell: James Nesbitt. Hazel Buchanan: Genevieve O'Reilly.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

It Follows
It Follows Efter et engangsknald begynder 19-årige Jay at få en fornemmelse af, at nogen - eller noget - forfølger hende. Det begynder som en følelse af paranoia, men snart bliver det til en virkelig jagt. Med hjælp fra sine venner forsøger hun at flygte fra rædslerne, der altid synes at være lige i hælene på hende. Jay: Maika Monroe. Paul: Keir Gilchrist. Yara: Olivia Luccardi. Instruktion: David Robert Mitchell.

02:15  

Mit pornoficerede liv
Mit pornoficerede liv Porno på Internettet er blevet den førende kilde til unges viden om sex. En udvikling der vækker bekymring og ikke er uproblematisk. Her følger vi en gruppe teenagere og undersøger, hvordan porno påvirker og former de unges forventninger til kærlighed, sex og parforhold. Har porno ændret deres seksuelle grænser, præferencer og adfærd?

03:05  

Gennemsnitlig Død - Dødsøjeblikket
Gennemsnitlig Død - Dødsøjeblikket Gør det ondt at dø, eller er det behageligt? Er der en forklaring på "det hvide lys for enden af tunnelen"? Hvad er det vigtigt for danskerne at sige på deres eget dødsleje, og hvad er egentlig den mest udbredte dødsårsag i Danmark? I Gennemsnitlig Død kigger vi på, hvordan vi helt statistisk går rundt og dør i Danmark, og hvilke tanker vi gør os om vores egen og andres død.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:40  

I Syrien
I Syrien Syrien hærges af borgerkrig. I den sidste beboede lejlighed i en ejendom i Damaskus har en familie forskanset sig, mens bomberne falder. Gruppens matriark holder styr på alle, store som små og gamle som unge. Men da en tragedie udspiller sig foran hendes øjne, må hun holde katastrofen skjult for resten af gruppen og forsøge at forsætte de daglige rutiner, som om intet var hændt. Medvirkende: Hiam Abbass, Diamand Bou Abboud, Juliette Navis m.fl. Instruktion: Philippe Van Leeuw.

03:00  

Sælgeren
Sælgeren Emad og Rana må flytte ud af deres lejlighed, da bygningen truer med at styrte sammen. Det unge par finder hurtigt en ny lejlighed midt i Teheran, men det bliver ikke et lykkeligt ophold. En hændelse, der har forbindelse til boligens forrige beboer, vender op og ned på parrets liv. 'Sælgeren' modtog en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Medvirkende: Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti, Babak Karimi m.fl. Instruktion: Asghar Farhadi.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, AABENRAA.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0817190715