Aabenraa
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 22. september 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 22. september 2023

DR1

05:19  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:25  

Drømmehaver (1)
Drømmehaver (1) Mange drømmer om at være i den dejligste have. I den her serie får seerne mulighed for at se og opleve fantastiske haver, og fra hjertet af Claus Dalbys egen drømmehave, deler han generøst ud af sine mange dyrkningstips og havefif. I det første program besøger vi den unge børnefamilie, der har omdannet en typisk 70'er have til deres drømmehave. Vi kigger også indenfor i den historiske drømmehave med cirkler, halvbuer og klippede høns i taks. Gennem 4 programmer følger vi en haves forvandling fra bar jordet mark til en ægte drømmehave. Og endelig besøger vi haven, hvor husets rum er flyttet ud. Denne gang ser vi på baderummet, som udendørs bliver til en vindruetunnel med indbygget brusebad og kar med broudsigt. Sendt første gang 11.04.10

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang en test fra Diabetesforeningen. en hjernetest fra Alzheimerforeningen og sidste indslag er om at passe på havmiljøet.

07:20  

Kriminelt: Dusørjægeren og sølvskatten
Kriminelt: Dusørjægeren og sølvskatten Casper sætter sig for at finde en sølvskat, som er blevet stjålet fra en samler. Samleren har udlovet en milliondusør, men alt går ikke efter planen. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Kunstig intelligens: Krig uden blod?
Kunstig intelligens: Krig uden blod? Hvordan kommer kunstig intelligens til at revolutionere krigsførelse? I dette afsnit har vi fokus på robotter i krig. Danmarks bedste eksperter giver deres bud på, hvad kunstig intelligens kommer til at betyde for fremtidens krige. Vært: Tobias Hansen.

08:45  

Kunstig intelligens: Levende døde og kunstig kærlighed?
Kunstig intelligens: Levende døde og kunstig kærlighed? Du kan blive ven eller sågar kærester med en kunstig intelligens. Og du kan genskabe de døde. Hvilke muligheder, problemstillinger og dilemmaer følger med? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til detaljerne bliver vi meget klogere på kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

08:50  

Kontant: Rig på krig og dyre flasker
Kontant: Rig på krig og dyre flasker En mand med dyre vaner står i spidsen for en velgørende forening, som tilsyneladende samler penge ind til danskere, der kæmper i Ukraine. Jacob Kragelund optrævler et vidt forgrenet spind af bedrag og kræver svar fra manden og de myndigheder, der lader en tidligere dømt stå i spidsen for en landsdækkende indsamling. www.dr.dk/kontant

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (23)
Ernest & Celestine (23)

06:10  

Sarah og And (14)
Sarah og And (14)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Knækket tand og hjernerystelse (10)
Bamselægen - Knækket tand og hjernerystelse (10) Luka kommer ind på hospitalet med sin bamsekrokodille, Kroko, der er faldet på de glatte sten ved en swimmingpool, og har slået en tand ud. Bamselægen Sandra tager røntgenbillede af kæben for at tjekke, at alt er ok. Men fordi Kroko pludselig har fået kvalme og kaster op, vælger Sandra at indlægge den til observation for hjernerystelse, da det at kaste op kan være et symptom på hjernerystelse. Luka og Sandra laver forskellige tests på Kroko for at sikre, at alt er som det skal være

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler
Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler Børnebanden opdager den sure mand, Langemand, ved Legelandets vandrutsjebane. Han får håndlangerne til at dyppe cykelsadler i vand, så de voksne kan få våde numser. Motor Mille låner en brandbil, så det bliver i stedet Langemand og håndlangerne, der bliver våde.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (13)
Hey Duggee (13)

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (11)
Vidundervovsen Vaffel (11)

08:30  

Mission Valhalla (5)
Mission Valhalla (5) Iduns æbler er blevet forbyttet! De magiske æbler, der holder guderne unge og raske og klar til kamp imod de onde jætter. Med ragnarok lige om hjørnet, er det ikke så godt, hvis guderne ikke er i topform. Ungdommens gudinde Idun må sammen med den modige, jordiske helt Esaiah drage ud for at skaffe de magiske æbler tilbage. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:05  

Boost dit budget - Alenemor med tårnhøj husleje
Boost dit budget - Alenemor med tårnhøj husleje Karen er alenemor til to, og selvom hendes økonomi er presset, og hun er alene om alle udgifter, så prioriterer hun alligevel at bo midt i det pulserende og dyre København. Men huslejen i Karens lejlighed er høj, og forhindrer hende i at leve det liv, som hun egentlig drømmer om. Med hjælp fra vært Sofie Østergaard skal Karen nu lære at tage magten over sin egen økonomi, og komme tættere på sin drøm.

09:15  

Husdrømme X (9:10)
Husdrømme X (9:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Da Lorenz og Ann flytter til Sverige efter mange år i Schweiz, giver Lorenz' far, en schweizisk arkitekt, dem en husplan som afskedsgave. Men de forelsker sig så meget i drømmen om en villa, at de glemmer, hvad deres far tydeligt bad dem om - at få en svensk arkitekt! I stedet forsøger de kreative førstegangsbyggere Lorenz og Ann at løse problemerne selv, indtil de indser, at det tydeligvis ikke er en leg at bygge huse.

09:15  

Curlingklubben på Færøerne 1:4 - Jeg er en fucking border collie!
Curlingklubben på Færøerne 1:4 - Jeg er en fucking border collie! Curlingklubben er taget til Færøerne for at lave tv! Og knap har Maria og Christian sat sine fødder i den færøske muld, før de skal hyrde får. Hvorfor føler Maria sig som en border collie? Og hvad har en ormekur med bloktilskuddet at gøre?

09:15  

Curlingklubben på Færøerne 2:4 - Du lyder som en seriemorder
Curlingklubben på Færøerne 2:4 - Du lyder som en seriemorder Curlingklubben er blevet udstyret med hver sin fiskestang, men hvem af dem imponerer de to garvede færinger med sine fiske-skills? Og hvorfor lyder Maria som en seriemorder, der er i gang med at begå sit første mord?

10:15  

Dage i haven (4:9)
Dage i haven (4:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) Brønden på den nye gård viser sig at være næsten tom. For at passe på alle dråber bygger Tareq Taylor en smart, selvvandende krydderurtekasse, og Malin Persson snedkererer en guldvandkande med toiletsæde. Der er brug for mange planter til den nye, store gård, og John Taylor og Pernilla Månsson Colt ringer til en generøs seer, som er kommet med et interessant forslag.

10:35  

Min have III (4:8)
Min have III (4:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) Heidi besøger en asiatisk-inspireret have i Blommenholm sydvest for Oslo. Med piblende vand, utallige klatreplanter og et godt tag på en hækkesaks har haveejer Tor Gundersen skabt en helt speciel oase. Snedkeren Stine camouflerer havens problembarn, skraldespanden.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (20:25)
Antikkrejlerne XXIV (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:11  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

09:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde landets største dyr, den vestafrikanske skovelefant. Undervejs støder han på en meget mærkelig slange samt den mystiske hornravn. Og på det lokale marked får han sig en overraskelse, da han smager på den lokale billelarve.

09:30  

MikroMakkerne - Mørkedyr
MikroMakkerne - Mørkedyr MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (10)
Cirkusliv i savsmuld (10) Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at rotter spiser alt? Ta' med Lille Nørd på rotteeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde en rotte, der vil tage opvasken for dem.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:25  

Skæg med bogstaver - J
Skæg med bogstaver - J Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet J, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:45  

Vilde venner (12)
Vilde venner (12) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal give sutteflaske til flagermusen Snuske, redde nogle stakkels mågeunger, der er faldet ned fra et tag og slippe en flok ænder ud i naturen.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - Hønen og Hunden
Bonderøven 2020 - Hønen og Hunden På Kastanjegården er et sandt drama under rolig opsejling, når hunden Kajsa og hønen viser deres sande natur. Og så er der kommet små gæslinger, men under lidt andre forhold end normalt.

12:45  

Nak & Æd - en lunde på Færøerne (6:10)
Nak & Æd - en lunde på Færøerne (6:10) Sæson 4 (2013). Jørgen og Nikolaj har pakket kufferten og taget nordpå for at besøge det færøske folk og deres spektakulære natur- og fugleliv. Og på den vestligste ø Mykines går jagten ind på den lille fugl lunden. Lunden er på tilbagegang på Mykines, men man ved ikke præcis hvorfor. Derfor skal Jørgen hjælpe med at fange én, for dernæst at sende dens maveindhold til en undersøgelse, der kan vise, hvorfor fuglene ikke yngler i så høj grad som tidligere. Men det er ikke en helt nem opgave, for for at fange en fugl, kræves det, at den er til stede - hvis ikke, ja så er gode råd dyre... Sendt første gang 20.11.13

13:30  

Boligstylisterne (1:6) Hjælp til forvandling
Boligstylisterne (1:6) Hjælp til forvandling Seks hårdtarbejdende boligstylister hjælper danskere med deres boligudfordringer. De skaber fantastiske forandringer og løsninger, afhjælper pladsudfordringer eller gør det lettere at sælge. For hvordan får man solgt en bolig, som ikke har nogen fremvisninger? Hvordan får man plads til mange gæster, når man bor i en lille lejlighed? Og kan man have en stige i sit køkken? Boligstylisterne har de tricks, der skal til, og ved, hvordan vi får allermest ud af vores hjem.

14:00  

Kender du typen? 2016 (2)
Kender du typen? 2016 (2) Hvilken kendt dansker taler til sin stuebirk, vasker sine gummisko med speciel shampoo og elsker hot sauce? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af, når de tager på opdagelse i en stor, nyrenoveret lejlighed på Nørrebro. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Mord med dr. Blake IV (1:8)
Mord med dr. Blake IV (1:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

14:45  

Mord med dr. Blake IV (2:8)
Mord med dr. Blake IV (2:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

12:25  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

12:50  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

12:55  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb står i havets tegn, når de De Ræsende Makreller skal køre imod Fiskerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Minibyen og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

12:55  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

13:25  

Heino fikser alt - Kagen (16)
Heino fikser alt - Kagen (16) Linus vil gerne gøre sin mor glad og bage en kage til hende, men han aner ikke hvordan, man bager. Heino og Linus går straks i gang, men det viser sig ikke at være helt så let, som Heino troede.

13:35  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

13:55  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9) Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (11)
Onkel Rejes fede sommerferie (11) Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.

14:25  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

14:40  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:45  

Mord med dr. Blake IV (3:8)
Mord med dr. Blake IV (3:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

16:45  

Jordemoderen VI (2)
Jordemoderen VI (2) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:30  

Fodbold: Danmark - Tyskland (k), direkte
Fodbold: Danmark - Tyskland (k), direkte

DR2

17:00  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Fremtiden og undergangen
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Fremtiden og undergangen Holger Bech skal denne gang bruge en tennisbold, et målebånd og et teleskop til at forklare, hvornår verden går under, og hvordan man kan se ind i fremtiden. Går der 4 milliarder år eller bare 100 år? Kan det passe at fremtiden påvirker din nutid? Bliv udfordret i dit tankesæt og find ud af, hvordan det hele hænger sammen, når Holger Bech Nielsen blander fortid og fremtid sammen og deler sin teori om armageddon. Sendt første gang 29.12.2019

17:00  

Historiequizzen: Koldinghus
Historiequizzen: Koldinghus Adrian Hughes tager Historiequizzen med til Koldinghus, hvor deltagerne skal quizze om borgens kringelkroge og hemmeligheder - og de mange konger, der har slået vejen forbi i tidens løb. Hvad var det Frederik IV blev ramt af i 1711, og har der siddet rebelske munke i fangekælderen? Få svarene når Trine Halle og Christian Donatzky dyster mod Kåre Johannessen og Hanne Fabricius.

17:30  

Guldkorn 1980'erne: 1980
Guldkorn 1980'erne: 1980 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1980? I 1980 er det er næsten umuligt at få en lejlighed og hvis man får en, er den højst sandsynligt både dyr og dårlig. De gamle fryser, men så tager de unge sagen i egen hånd. På gymnasierne er pladsen også træng, flere vil have en studentereksamen end nogensinde før, og konkurrencen er hård, for de videregående uddannelser har indført adgangs krav, så nu er det slut med at hjælpe hinanden med opgaverne.

17:45  

Verdens smukkeste togrejser - Sverige
Verdens smukkeste togrejser - Sverige Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Mora til Gällivare. Tag med Indlandsbanan, et italienskbygget tog fra 1970'erne, der kun kører ti uger hver sommer i det vestlige Midtsverige. Ruten på 1100 km tager tre dage, går forbi Storsjön, hvor et søuhyre siges at husere, gennem svensk Lapland og ind i polarcirklen. Undervejs udforsker vi de dekorative dalar-træheste, et berømt røgeri, vidunderlige landskaber samt rensdyr og til slut Sarek nationalpark.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla laver drama
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla laver drama Klassen er ved at forberede "Den Grimme Ælling" som teaterstykke, og Karla vil have hovedrollen.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder et overskæg + Vovserne redder hurlumhejhuset.

16:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Raymond søger hjælp hos pedellen Johan for at slå Tordenbrag i faget "Episk kamp". Ener har fundet sit nye superheltenavn, men det er allerede taget.

17:10  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Ella og hendes bamse Lulu har denne vinterdag leget ude ved poolen, som var helt frosset til. Men Ella's bamse Lulu er faldet igennem isen, og må reddes på land af Bamselægen Sandra og Portør Ole. Portør Ole lærer de andre, hvordan man redder sig selv op, hvis man skulle være så uheldig at falde i vandet, når der er is på. Men Ole får brug for at benytte metoden hurtigere, end han selv tror.

17:25  

Kabam!
Kabam!

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

17:47  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

17:50  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

17:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

DR1

18:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Fodbold: Danmark - Tyskland (k), direkte
Fodbold: Danmark - Tyskland (k), direkte

20:00  

Alle mod 1
Alle mod 1 Der kommer fart på, når en ung danmarksmester i gocart og verdensmesteren i motorcykeltricks skal i ilden foran DRs studie. Stephania sætter gang i et spektakulært eksperiment med brændende sæbebobler, og der skal dystes med både brevduer og slædehunde. Og så skal det undersøges, hvad danskerne er villige til at gøre for en gratis is.

DR2

18:30  

Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (5:6)
Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (5:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Dynasties: The Windsors) Verden har fået et nyt ikon: Diana, prinsesse af Wales. Men bag eventyrsløret lever hun på en løgn. Ægteskabet mellem hende og prins Charles er en sæbeopera. Og pressen jagter hende nådesløst. Dronning Elizabeths omhyggeligt konstruerede billede af den perfekte kongefamilie er ved at smuldre.

19:15  

Husker du... 2008
Husker du... 2008 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2008 bryder Roskilde bank sammen, og finanskrisen rammer Danmark. Optimisme og forbrugsfest bliver med et til pessimisme og tømmermænd. 2008 er også året, hvor Barack Obama bliver den første sorte præsident i USA, Stein Bagger forsvinder og dukker op igen, og både fodboldlandsholdet og Birthe Rønn Hornbech nægter at tale med pressen. Sendt første gang 17.11.2015

20:00  

Dame, konge, es, spion
Dame, konge, es, spion Britisk spionthriller fra 2011. (Tinker, Tailor, Soldier, Spy) En britisk spionmission i Ungarn går grueligt galt. Efterretningsofficeren George Smiley får en fyreseddel, men nogle måneder senere bliver den snu mesterspion hentet ind til en ny, tophemmelig opgave. Den Kolde Krig er på sit højeste, og der er mistanke om, at russerne har plantet en dobbeltagent i toppen af den britiske efterretningstjeneste. Nu er det op til Smiley at sætte en fælde op for muldvarpen. Medvirkende: Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy m.fl. Instruktion: Tomas Alfredson.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:10  

Petronix
Petronix Petronix-teamet tager til bjergene i Peru for at redde en kondor fra den onde McFælde. Jia lader som om, hun ved mere om den store fugl, end hun gør, hvilket forstyrrer deres opgave.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21) Sprutitis + Den sidste køretime er kommet

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam TamTam er klar med nye og klassiske tegnefilm med kyllingen Karla og Tom & Jerry - og sommergæsterne Bedst & Bedster, tvillingerne der kan omforme sig til alt, og de gode gamle Smølferne på helt nye eventyr.

20:00  

Ups Dyr over Bord
Ups Dyr over Bord Vennerne Fini og Lea er om bord på Noahs ark, og efter flere uger til søs er der ingen land i sigte. Da Fini og Lea ender over bord med det sidste mad, må de redde deres venner og arken fra total ødelæggelse.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Kvinden i toget
Kvinden i toget Amerikansk thriller fra 2016. (The Girl on the Train) Efter sin skilsmisse drikker Rachel for meget. Hver dag tager hun fra forstaden Irvington til New York. Fra toget ser hun det unge og smukke par Megan og Scott, og forestiller sig deres perfekte liv. Men en dag meldes Megan savnet, og alt ændrer sig for Rachel. Hvorfor vågner hun efter et blackout med blodige skrammer? Hvor var hun, da Megan forsvandt? Medvirkende: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, m.fl. Instruktion: Tate Taylor.

23:15  

Side Effects
Side Effects Amerikansk thriller fra 2013. Emily og Martin er et ungt par, der lever det gode liv - indtil Martin sendes i fængsel for insiderhandel. Det slår Emily fuldstændig ud af kurs, og psykiateren Banks kaldes til for at hjælpe hende. Emily ender på en ny medicinsk behandling. Den viser sig at have uforudsete bivirkninger, som vender op og ned på alles liv. Medvirkende: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law m.fl. Instruktion: Steven Soderbergh.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

23:15  

Beskytteren
Beskytteren Oscarnomineret kinesisk drama fra 2019. (Shaonian de ni) Teenagepigen Chen Nian er vidne til, at en af kammeraterne springer i døden fra en skolebygning. Årsagen til selvmordet skal findes i lang tids mobning, men dødsfaldet ændrer ikke på mobbernes adfærd. I stedet bliver Chen det nye offer, og hun udsættes for utallige grove overgreb. I desperation søger Chen støtte hos den ungdomskriminelle Xiao, der giver hende et løfte: Han vil være hendes beskytter. Medvirkende: Dongyu Zhou, Jackson Yee, Fang Yin m.fl. Instruktion: Derek Tsang.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:00  

Beck: Den sidste dag
Beck: Den sidste dag Svensk krimi fra 2015. (Beck - Sista dagen) Beck siger op. Han ser ikke længere nogen mening med jobbet, men snart hvirvles han ind i en voldsom sag, der kræver hans fulde opmærksomhed. To betjente standser en bil, der kører for stærkt. Føreren stiger ud af bilen og skyder den ene betjent ned med koldt blod. Det er årets første sommerdag, og den bliver lang for Beck-gruppen, for morderen har flere ofre på sin liste.

02:30  

Mord med dr. Blake (22)
Mord med dr. Blake (22) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

02:30  

Mord med dr. Blake (23)
Mord med dr. Blake (23) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:30  

Mord med dr. Blake (24)
Mord med dr. Blake (24) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

01:20  

Under Sandet
Under Sandet Prisvindende dansk spillefilm fra 2015. Maj 1945, regnskabets time efter fem års besættelse. En flok unge tyske krigsfanger sendes ud til Vestkysten, hvor de beordres til at fjerne de over 2 millioner miner, som den tyske besættelsesmagt har placeret under sandet langs kysten. Med deres bare hænder, kravlende rundt i sandet, bliver drengene tvunget til at udføre det livsfarlige arbejde under ledelse af den danske militære kaptajn, Carl Leopold Rasmussen. Filmen er inspireret af autentiske hændelser. Man antager, at over 2000 tyske soldater blev sendt ud som 'frivillige' mineryddere og at hen ved 250 tyske soldater mistede livet, mens 600 af dem blev lemlæstet. Medvirkende: Roland Møller, Mikkel Boe Følsgaard, Louis Hofmann, Joel Basman m.fl. Manuskript og instruktion: Martin P. Zandvliet Fotograf: Camilla Hjelm Knudsen. Scenograf: Gitte Malling. Musik: Sune Martin. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

03:00  

De frygtløse
De frygtløse Amerikansk western fra 1969. (True Grit) Da Matties far bliver dræbt af Tom Chaney, sværger hun hævn. Sammen med den enøjede, alkoholiske Rooster Cogburn og den unge dusørjæger La Boeuf drager hun af sted for at finde Chaney, der har sluttet sig til Ned Peppers bande. De to revolvermænd har ingen respekt for hinanden, men under de blodige begivenheder bliver de nødt til at arbejde sammen. John Wayne modtog karrierens eneste Oscar for "De frygtløse". Medvirkende: John Wayne, Kim Darby, Glen Campbell, Robert Duvall, Dennis Hopper m.fl. Instruktion: Henry Hathaway.

TVR

03:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AABENRAA.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0919230126