Aabenraa
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 23. oktober 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 23. oktober 2023

DR1

05:07  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:35  

Jordemoderen VIII (1:10)
Jordemoderen VIII (1:10) Engelsk dramaserie fra 2018. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. Julen nærmer sig, og nonnerne kaldes tilbage til Moderhuset for at vælge en ny abbedisse og tage sig af en flok forældreløse børn fra Hongkong.

06:25  

Historiske haver i Norden (2:6)
Historiske haver i Norden (2:6) Glorup Herregård Det er snart 300 år siden, at de første træer slog rod i Glorups herregårdshave. Men tiden slidt på haven, der er et af de fineste eksempler på europæisk havekunst på dansk jord. Nu er det atter tid til at tænke nye og store tanker i den gamle have. Sendt første gang 08.04.12

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Statslederne fra USA, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien og Storbritannien påpeger i en fælles skriftlig erklæring, at de humanitære love overholdes i krigen mellem Israel og Hamas, herunder beskyttelse af civile.

07:15  

Fiskene i Sverige: Floderne
Fiskene i Sverige: Floderne Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) Vandrende fisk, udrydningstruede fortidsvæsner og svømmende vandstære. I Sveriges strømmende vand gemmer der sig en myldrende verden. Her har selv de mindste væsener større betydning, end vi måske ser. Alt hænger sammen. Tag med på en magisk rejse gennem de svenske floder. Mød blodsugende parasitter og den superstærke laks, og hør, hvordan fiskepleje er blevet lidt af en folkebevægelse.

08:15  

Stormfulde kyster (2:3)
Stormfulde kyster (2:3) Britisk naturserie fra 2020. (Stormborn) Sommeren er kort og intens i de nordlige egne. Og dyrene har travlt med at sikre deres afkoms og dermed artens overlevelse. Kan polarrævene finde føde nok til deres hvalpe på Islands vulkanske kyster? Og vil hanodderungen på Shetlandsøerne nå at blive så selvhjulpen, at den kan overleve inden vinteren og mørket vender tilbage?

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:30  

Deadline: Verden holder vejret
Deadline: Verden holder vejret USA's præsident Joe Biden tager onsdag til Israel, imens det meste af verden venter en landoffensiv i Gaza. Hvad vil USA tillade? Hvad kan de arabiske lande og Iran leve med? Og er der overhovedet en udvej? Niels Krause-Kjær spørger professor i international politik Ole Wæver.

06:55  

Deadline: Israels urokkelige allierede
Deadline: Israels urokkelige allierede Efter eksplosionen på Al-Ahli hospitalet i Gaza kunne spændingen ikke være mere højspændt på dagen, hvor præsident Biden ankommer til Israel. Gennem historien har Israel altid kunne regne med støtte fra USA. Issa Mahmoud Jeppesen spørger, hvad det særlige forhold mellem de to lande bunder i.

07:20  

Deadline: Nødhjælp til Gaza - for lidt og for sent?
Deadline: Nødhjælp til Gaza - for lidt og for sent? Det ser ud til, at vand, mad og medicin efter amerikansk pres er på vej ind i Gaza. Spørgsmålet er, om nødhjælpen er for lidt og for sent og om den snart to uger lange belejring af Gaza-striben, der huser over to millioner palæstinensere, er en krigsforbrydelse.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:19  

Hunden Ib - tager sin lasso
Hunden Ib - tager sin lasso

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade (5)
Rosa fra Rouladegade (5) Rosa elsker at bage kager. I dag får hun besøg af Mila, der vil bage en helt særlig overraskelseskage til sin bedstefar. Sammen tager de på kagemission for at finde ud af, hvad bedstefar godt kan lide. De må være meget hemmelige, hvis de ikke skal blive opdaget.

06:00  

Ernest & Celestine (2)
Ernest & Celestine (2)

06:15  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:35  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:14  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (29)
Hey Duggee (29)

07:55  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (37)
Vidundervovsen Vaffel (37)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (6)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (6) Preben Pølsesnak afslører det hemmelige skjulested, og børnene løber straks afsted for at finde skurkene og Grundloven. Imens laver Danse Staffan fælder i skoven, og Kristian må kysse med Hanne for at skaffe det perfekte flugt-værktøj.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Anna Lin har det fint: Selvsikker men vildt usikker
Anna Lin har det fint: Selvsikker men vildt usikker Anna har masser af venner og plejer at have 200 gæster til sin fødselsdag. Hvordan kan det så være, hun føler sig så ensom? Anna tager på bodega med to unge, der også kender til ensomheden.

09:35  

Bryllupsfeber (7:7)
Bryllupsfeber (7:7) Om bare ti dage skal Sanna giftes med sin forlovede, Hassan. Men Sanna har endnu ikke fundet drømmekjolen. Hun håber, at redningen findes i London.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (157)
Antikkrejlerne med kendisser (157) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Arving ukendt II (3:6)
Arving ukendt II (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Josef Nový dør og efterlader sig mere end 600.000 svenske kroner. Men hans lillebror Miroslav er forsvundet. Kattis Ahlström og Niklas Källner optrevler en historie om to umage brødre, hvis liv er præget af ishockey og af deres opvækst i det tidligere Tjekkoslovakiet under den mest dramatiske tid i landets historie.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (15:25)
Antikkrejlerne XXV (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4)
Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4) I cykelskuret på Augusts skole ligger en lille due. Nogle klassekammerater har set den flyve ind i et træ i skolegården, og nu ligger duen helt hjælpeløs og forslået. August tager den med hjem og redder dens liv, ved at give den mad og omsorg. Han ved rigtig meget om fugle og laver et papkasse-shelter i sin have, hvor duen kan prøve at få et bedre. Men efter et par dage har den det stadig skidt, og August gør hvad han kan, for han ønsker virkelig at hjælpe den til at flyve igen. Vil det mon lykkes?

09:30  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Hemmelige dyr: De smadrede muslinger
Hemmelige dyr: De smadrede muslinger Fleur på 6 år har fundet nogle smadrede blåmuslinger, men de lå langt fra havet. Derfor har hun bedt Isabel komme til København for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist muslingerne og smidt skallerne.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hesten kan sove, mens den står op? Ta' med Lille Nørd ud og ride på heste, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor hesten har hestesko på.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner III (10)
Vilde venner III (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal sætte lydsendere på nogle fiskegarn, for at beskytte marsvinene i havet, tilse et forkomment pindsvin og hjælpe en andemor og hendes ællinger ud af en atriumgård.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kalk og kartofler
Frank & Kastaniegaarden - Kalk og kartofler Det er såtid på Kastaniegaarden, og Frank har fundet den gamle amerikanske håndsåmaskine frem, som lå under noget skrammel, da han overtog gården. Nordbaggen Solveig trækker harven over kartoflerne, og Frank tager sikkerhedsbrillerne på, fordi forår betyder kalkning, og kalkning skal ifølge gammel skik være færdig inden pinse.

12:45  

Nak & Æd - en sort råbuk i Tyskland (6:10)
Nak & Æd - en sort råbuk i Tyskland (6:10) Sæson 6 (2015). Det er starten af juni. Jørgen og Nikolaj er kørt syd for grænsen til vores tyske naboer. Denne gang er det en sort råbuk, som Jørgen drømmer om at få på sigtekornet. Nikolaj er i særdeleshed interesseret i at bakke op om Jørgens drøm. Det skyldes nemlig, at den alternative menu denne gang består af den knap så appetitlige bisamrotte. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 01.11.2015

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (10:15)
Rick Steins elskede Cornwall (10:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er fyldt med historiske perler. Rick besøger områdets lergrave for at lærer om 'det hvide guld' - en at landets vigtigste industrier. Han bestiger Cornwalls hvide alper, som er skabt af ler-udgravningsrester - og tilbereder en skøn havaborre, mens han fortæller, hvordan man laver en perfekt hjemmelavet mayonnaise.

14:00  

Hammerslag 2015 (15)
Hammerslag 2015 (15) Hammerslag er i aften taget på besøg i Hadsten i Østjylland, hvor prisen på en villa fra 1907 skal gættes. Næste stop er den lille landsby Gimming i Randers Nordøst. Her skal vi gætte prisen på et hyggeligt træhus omgivet af ren idyl. Vi bevæger os vest for Randers i bydelen Hornbæk. Hvad mon mæglerne gætter på, når de her skal se på en villa tegnet af portugisiske arkitekter? Du kan også gætte med. Spil med på computer, smartphone eller tablet. Gå ind på dr.dk/hammerslag eller hent vores app til din telefon eller tablet. Vært: Christian Degn Sendt første gang 22.09.15

14:45  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 "Kender du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke ejer én eneste gryde, bor småt og er besiddelse af en masse dyre sko og mærkevare-tasker. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der bruger 65.000 kr. på en skoletaske og elsker sit vaffeljern. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

12:30  

Ramajetterne II (4)
Ramajetterne II (4) Der er kaos i Ramasjang Lufthavn. Kan det mon være den nye dygtige medarbejder, som Kristian har ansat, der i virkeligheden er skyld i alle problemerne?

12:53  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de tre seje spejderpiger fra Det Røde Lyn kæmpe imod Team Hippie, der har Danmarks største mikrofonhår. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Aarhus Cykle Banes velodrom og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:25  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

13:40  

Sofus III (3)
Sofus III (3) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Livia, der skal lære at cykle. Men Livia bor på en gård, hvor der kun er grus, så der-for tager de over til Livias morfar, der bor på en stille asfalteret vej.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

14:05  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (3)
Onkel Rejes fede sommerferie (3) Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

14:45  

Kika og Bob (22)
Kika og Bob (22) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:30  

Fader Brown III (8:15)
Fader Brown III (8:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown, Lady Felicia og Mrs. McCarthy tjekker ind på Hotel Cuba, hvor den eksotiske Madame Chania er ved at arrangere en weekend for tre playboys. Men da en prostitueret findes død og gæsterne bliver myrdet én efter én, må Fader Brown finde frem til morderen.

15:30  

Fader Brown III (6:15)
Fader Brown III (6:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown er på besøg på Upcott seminarie. Her fortæller den unge Thomas Potts ham, at Douglas Hitchens' drukneulykke faktisk ikke var en ulykke. Straks efter springer Thomas Potts selv i døden. Men Fader Brown tror ikke på, at han begik selvmord. Sid Carter går undercover på seminariet, og Fader Brown opdager, at der findes et hemmeligt broderskab, der tydeligvis dækker over noget. Men hvem af dem er morderen?

16:20  

Fader Brown III (9:15)
Fader Brown III (9:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown deltager i åbent hus på vingården, men vinen er forgiftet. Mistanken falder på handy-manden Henry Gibbs, som afpresser oberst Forbes-Leith, der driver vingården med den franske vinbonde Gregoire Bisset. Da Gibbs bliver skudt, bliver obersten arresteret. Men er det ham, der har slået Gibbs ihjel?

16:20  

Fader Brown III (7:15)
Fader Brown III (7:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Faderen til en lovende ung forfatter findes død. Mordet på Jeremiah Moxley ligner et, som Hannah Moxley har beskrevet i manuskriptet til sin seneste bog. Jeremiah havde anklaget den Alfons for at have stjålet fra den lokale kirke, og Alfons bliver mistænkt for mordet. Men Fader Brown er overbevist om, at han er uskyldig. Hvorfor skulle Jeremiah dø?

17:05  

Jordemoderen VIII (3:10)
Jordemoderen VIII (3:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Det er blevet forår 1964, og to nye nonner, søster Frances og søster Hilda, bliver sendt til Nonnatus House for at bo og arbejde.

17:05  

Jordemoderen VIII (2:10)
Jordemoderen VIII (2:10) Engelsk dramaserie fra 2018. (Call the Midwife) En ny abbedisse skal vælges. Søster Julienne synes at være det mest oplagte valg, men inderst inde vil hun helst blive i Nonnatus House.

17:55  

Antikduellen (9:12)
Antikduellen (9:12) Antikduellanterne Helga Thodsen og Michael Christiansen i Hvide Sande. De to antikhandlere får - mandag, tirsdag og onsdag - hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. Torsdag er finaledagen, hvor alle ugens fund bliver sat under hammeren på Svendborg Auktionerne. I denne uge dyster Helga Thodsen fra Maude - Vintage og Retro, som fra sine lille butik i Ribe sælger interiør og vintagekjoler og Michael Christiansen, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood på Frederiksberg og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Hvide Sande og omegn.

17:55  

Antikduellen (8:12)
Antikduellen (8:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Lisa Rasmussen, fra Antik, Form & Design på Frederiksberg, og Simon Krogsgaard, der har Krogsgaard Klassisk, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt Skagen, Ikast og Lyngby. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

DR2

17:26  

Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen
Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen Den største trussel mod klimaet er ikke manglende teknologi eller uambitiøse klimamål. Ifølge flere forskere er det nok nærmere menneskets psykologi, der er det store problem. For selvom en brændende koala eller dødelige mudderskred ikke er rare at se på, så har mange af os en tendens til automatisk at kigge den anden vej - men hvordan kan det være?

17:34  

Hemmelige rum: Anlæg 96
Hemmelige rum: Anlæg 96 Langt nede under jorden bag en atomsikret dør ligger en af Norges største hemmeligheder. Nordvision fra Norge.

17:40  

Weekendtur til Istanbul
Weekendtur til Istanbul Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Mozaik, muezzinen og meze. Tag med Gregg Wallace til den tyrkiske hovedstad, Istanbul. I løbet af tre dage går han på opdagelse i gademad og smager på fantastiske lokale retter som frisk makrelsandwich og lahmacun, oplever den ikoniske moske Hagia Sophia og bliver endda kebabmester!

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:05  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Vi kommer for sent
Karlas Fantalastiske Klasse - Vi kommer for sent Karlas far, der plejer at vække hele byen, sover over sig. Da Karla vækker ham, vågner alle op til verdens mest stressede dag.

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne og Katie redder de gøende killinger + Vovserne redder et par briller.

17:00  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Bamselægen Sandra hjælper sammen med sin ven Portør Ole bamser rundt i hele landet, som har brug for hjælp. Magnus og Dino har leget på havnen, og Dino er faldet og har fået et brud på benet. Ved hjælp af gips og en fikseringsskinne får Dino ordnet benet. Men Magnus og Dino må med tilbage til hospitalet for at få taget røntgen og sikre sig, at benet får den rette behandling.

17:25  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvorfor har vi øjenvipper? Hvordan kan det være, at pizzabakker er firkantede, når pizzaer er runde? Og hvorfor er så mange af os bange for netop slanger og edderkopper? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! At vente på sit lørdagsslik til det bliver aften er noget af det værste Maja ved. Efter mange års mislykkede forsøg på at lægge hånd på godterne inden aftensmaden har hun nu endelig udklækket et vandtæt plan.

17:45  

Stop!
Stop! Maja møder en fremmed, som fortæller om en velbevaret hemmelighed, som må opklares. Er familiens nye, strenge skærmtid virkelig så retfærdig som mor og far siger den er?

17:55  

F for Får IV (15)
F for Får IV (15)

DR1

18:00  

Antikduellen (10:12)
Antikduellen (10:12) Antikduellanterne Helga Thodsen og Michael Christiansen i Nakskov. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Helga Thodsen fra Maude - Vintage og Retro, som fra sine lille butik i Ribe sælger interiør og vintagekjoler og Michael Christiansen, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood på Frederiksberg og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Nakskov og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Huse med skoven i baghaven
Hammerslag - Huse med skoven i baghaven Hammerslag er taget på tur i skovens dybe, stille ro. Vært, Sofie Østergaard, byder nemlig inden for i to meget unikke huse beliggende med skoven i baghaven. Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Mira Lie Nielsen, når konkurrencen starter i Skørping ved Rold Skov. Her skal de gætte prisen på et hus med skiferbeklædning, zinktag og panoramavinduer mod skoven. Dernæst går turen til Hadsund og skovområdet Linddalene, hvor særligt Christian Torp begejstres af husets mange 70'er-detaljer, mens Lars Lyng får sat sin frygt for kryb og kravl på prøve.

20:30  

Loppen & Lærlingen (7:8) - Den med trompetlampen
Loppen & Lærlingen (7:8) - Den med trompetlampen Der er revanche i luften, når Freja og Janik mødes til endnu en tur i loppemanegen. Det gælder om at købe billigt og sælge dyrt - og de får hjælp af hver deres rutinerede genbrugsekspert. Kan Janik forvandle en trompet til en lampe, og kan Freja sælge "pindebrænde med betræk"?

DR2

18:25  

På rejse med Griff - New Zealand (1:4) Fra Cape Reinga til Wellington
På rejse med Griff - New Zealand (1:4) Fra Cape Reinga til Wellington Australsk-newzealandsk rejseserie fra 2019. (Griff's Great Kiwi Roadtrip) Den britiske skuespiller Griff Rhys Jones begynder sin episke rejse i New Zealand nær Cape Reinga, hvor han møder en af maoriernes ældste, Abbey. På hver del af turen får Griff en udfordring. Denne gang er det at føle sig hjemme. Landet har kun været beboet i ca. 1.000 år, med indvandringsbølger fra bl.a. Polynesien, Europa og Asien. Alle betragter sig selvom som newzealændere. Men hvad vil det sige at være en 'kiwi' i dag?

19:15  

Jorden rundt på skinner (4:6) - Australien
Jorden rundt på skinner (4:6) - Australien Britisk dokumentarserie fra 2019. (Around the World by Train) Fra Sydney til Cairns. Denne gang rejser Tony Robinson tværs gennem Australien. Han lægger ud med en flyvetur hen over Sydney, før han begiver sig med tog ud i ødemarken for at vogte kameler med helikopter. I den nordlige del af Queensland besøger han et skildpaddereservat og hører om Great Barrier Reefs usikre fremtid.

20:00  

Filmperler: Carol
Filmperler: Carol Amerikansk romantisk drama fra 2015. Den elegante overklassefrue Carol er fanget i et kærlighedsløst ægteskab i 1950'ernes New York. I et stormagasin møder hun den unge ekspedient Therese, der drømmer om et mere meningsfuldt liv. En forsigtig gnist tændes mellem dem. Men jo tættere deres forhold bliver, des tydeligere bliver det, at prisen for at følge deres hjerter er frygtelig høj. Medvirkende: Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler m.fl. Instruktion: Todd Haynes.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix På grund af McFældes nye værktøj, er Petronix og det drilagtige egern fanget i en hel række af portaler, som flytter dem forskellige steder hen på hele jorden. Hvis de vil lykkes med deres opgave, må vores helte forstå, at selvom de er stærke hver især, er de endnu stærkere, når de arbejder sammen som et hold.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (21)
Svampebob Firkant VIII (21) Sprutitis + Den sidste køretime er kommet

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst tager på sin første date. Men Grummebæk kan være farlig efter mørkets frembrud. Det viser sig, at nabopigen Ishaani har en hemmelighed inde i spejlet.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Anna Lin har det fint: Jeg er så bange for, at det bliver en fiasko
Anna Lin har det fint: Jeg er så bange for, at det bliver en fiasko Anna skal på Roskilde Festival. Samtidig har programserien premiere, og angsten for at blive misforstået trænger sig på. Men hvorfor føles det egentligt så farligt at fejle i andres øjne? Anna mødes med tre Roskildegæster, der alle kender følelser af at være så bange for at fucke up, at det holder en tilbage fra at leve livet, som man har lyst til.

21:55  

McDonald og Dodds: Hvil i skønhed
McDonald og Dodds: Hvil i skønhed Britisk krimi fra 2021. (McDonald & Dodds) Plastikkirurgparret Mariel Flynn og Al Ford ligger i skilsmisseforhandlinger. Det går ikke stille af sig, men det er ikke kun Mariel og Als ægteskab, der er ved at falde fra hinanden. Da en populær, ung livsstils-influencer dør på Als operationsbord, er det glamourøse ægtepar pludselig under mistanke for mord.

23:30  

Alene i vildmarken (5:7)
Alene i vildmarken (5:7) Martha mærker vildmarken tære på både krop og sjæl, så hustruen Camilla forsøger at vende den nedtrykte stemning. Hos vennerne Nicklas og Emil er der god energi, men forsøger kroppen alligevel at fortælle dem noget andet? Det kølige vejr gør det svært at holde humøret oppe hos Danielle, og ægtefællen Patrick må komme op med nye løsninger.

DR2

21:50  

Explainer - Aspartam
Explainer - Aspartam Forstå og mærk din verden. Midt i nyhedsstrømmen giver vi dig overblikket og forklaringen bag de største og vigtigste historier.

21:50  

Explainer - hvem er Hamas?
Explainer - hvem er Hamas? Med en regn af raketter og et ufatteligt overraskelsesangreb har Hamas dræbt over 1.300 israelere og kidnappet flere end 100. EU og USA ser dem som en terrororganisation. Andre ser dem som en modstandsbevægelse mod Israel. Men hvem er Hamas?

21:53  

Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren?
Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren? Har du bidt mærke i, at utroligt mange går og snotter, snøfter og nyser omkring dig lige nu? Den er god nok - flere af os er syge om vinteren. Men hvorfor presser vintervejret vores immunforsvar?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

I seriemorderens samling (3:3) Politiet og liget
I seriemorderens samling (3:3) Politiet og liget Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Box) I 1979 lokker Bruce Lindahl en ung kvinde med sig hjem. Han truer hende med en pistol og voldtager hende. For at slippe fri giver hun ham sit navn og telefonnummer - og tager direkte på politistationen og anmelder det. Men politiet tror ikke på hende og lader Bruce gå. Det viser sig, at politibetjenten Dave Torres er gode venner med ham. Chris Loudon dykker længere ned i sagen, men er stadig fokuseret på at bevise, at Bruce myrdede Pam Maurer.

23:40  

Troldspejlet special - Troldspejlet elsker troldmænd og orker
Troldspejlet special - Troldspejlet elsker troldmænd og orker Fantasybøger er tykke, fordi de rummer hele verdener af arter, lande og natur. Jakob Stegelmann undersøger hvilken fantasiverden, der ville være mest underholdende at bo i. Og ligger Tolkiens Midgård virkelig i Jylland?!

TVR
DR1

00:30  

Fader Brown III (5:15)
Fader Brown III (5:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Cricketspilleren Vince Lennon findes skudt i et klubhus, og det viser sig, at han ikke holdt sig tilbage fra at afpresse en del mennesker. En del mennesker mistænkes derfor for mordet, især holdets nye kaptajn, lægen Raj Chandraty. Fader Brown prøver at finde frem til morderen samtidig med at han skal redde cricketbanen fra at blive bebygget af ejendomsspekulanten Max Scullion.

00:30  

Fader Brown III (3:15)
Fader Brown III (3:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Cirkus kommer til byen, men klovnerierne bliver dødelige, da den rige klovn Reggie Smythe bliver myrdet. Han havde håbet at gifte sig med den unge Laura Hope, som er forlovet til den tiltrækkende Nicholas. Da hun pludseligt beslutter sig for at gifte sig med hypnotisøren Arthur Welkin, lover Fader Brown at stå for ceremonien - så han kan afsløre sandheden om Smythes morder.

00:30  

Fader Brown III (4:15)
Fader Brown III (4:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown og Lady Felicia er til indvielsen af et mindesmærke for slaget ved Dunkirk. Oberst St Clare var en af slagets helte, men bliver anklaget af major Rawlings for at være en kujon. Da Rawlings findes myrdet i en militærbarak, bliver St Clare mistænkt. Men Fader Brown er ikke sikker på, at han er morderen. Og i virkeligheden skal Fader Brown opklare to mordsager.

01:15  

Taggart: Smag for penge
Taggart: Smag for penge Skotsk krimiserie fra 2005. (Taggart: A Taste of Money) Det bizarre mord på madanmelderen Barry Secord bringer atter Taggart-holdet på banen. Secord var en giftig skribent med mange fjender, så der er ikke mangel på mistænkte. Måske indeholder hans seneste artikel nøglen til gådens løsning? I første omgang vender holdet dog søgelyset mod en mystisk indbrudstyv, der flygtede fra gerningsstedet, kort efter mordet fandt sted. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Morag Fullarton.

02:25  

Rick Steins elskede Cornwall (7:15)
Rick Steins elskede Cornwall (7:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Der er masser af charme og hotte spisesteder i Cornwall. Rick udforsker en af områdets skjulte hemmeligheder nemlig floden Fowey's udløb. Han lærer om stedets historie, besøger en trendy restaurant og laver en lækker pandekage med en prisvindende Cornish vodka, vild brombærkompot og fløde.

02:55  

Antikkrejlerne XXV (13:25)
Antikkrejlerne XXV (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:40  

Arving ukendt II (1:6)
Arving ukendt II (1:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Helge Holm vokser op i Sverige, mens hans bror vokser op i USA. Ikke en eneste gang i deres liv mødes de to brødre. Kattis Ahlström og Niklas Källner vil opfylde Helge Holms sidste ønske og finde brorens børn i USA. Kan de finde frem til arvingerne og genforene familien Holm?

DR2

00:10  

Det forbudte USA: De ekstreme internetkrigere
Det forbudte USA: De ekstreme internetkrigere BBC-dokumentarserie fra 2021. (Louis Theroux: Forbidden America) De bekender sig til en ideologi, der er racistisk, kvindefjendsk og homofobisk. En systemkritisk politisk bevægelse, der er udsprunget af internettet. Her følger Louis Theroux unge mennesker fra den yderste amerikanske højrefløj, der bruger sociale medier og streaming til at radikalisere deres følgere. Hvad er motiverne bag? Hvorfor vokser deres popularitet? Og hvordan bliver had på internettet til reel vold i den fysiske verden?

01:10  

Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (1:3)
Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Osama bin Laden - The Inside Story) Hvordan blev en stille milliardærsøn - og Arsenal-fan - verdens mest eftersøgte terrorist? Osama bin Laden afspejlede de komplekse forandringer, som Mellemøsten og hele verden har gennemgået de sidste 40 år. Ingen anden har haft så stor indflydelse på disse forandringer. Serien følger hans liv fra 70'ernes Saudi-Arabien, 80'ernes Afghanistan til 90'ernes Sudan. Hvilke globale trends ændrede ham - og hvordan ændrede han verden?

02:00  

Snigmordet på diktatorens bror
Snigmordet på diktatorens bror Amerikansk dokumentar fra 2020. (Assassins) Han blev snigmyrdet ved højlys dag. I 2017 blev Kim Jong-nam, halvbror til Nordkoreas diktator Kim Jong-un, forgiftet og slået ihjel i Kuala Lumpurs lufthavn. Drabet blev optaget af sikkerhedskameraer og viser to kvinder, der presser nervegift ind i hans øjne. Kvinderne siger, at de var hyret til at optage en prank-video. Men hvad er sandheden? Her optrevles den chokerende sag.

03:40  

Stockholms blodige bandekrig (4:6) Vejen ind
Stockholms blodige bandekrig (4:6) Vejen ind Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) En 16-årig går ind på et pizzeria og skyder koldblodigt en ung rival ihjel. "Tony" beskriver, hvad der tiltrak ham ved det kriminelle liv. Den nye gangsterrap vokser og bliver en del af konflikten mellem Shottaz og Dödspatrullen. I Järva prøver civilsamfundet at give de unge mennesker mening i deres liv. En af dem er den tidligere professionelle fodboldspiller Martin Mutumba.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AABENRAA.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1023140643